NISU NAVELI RAZLOG ZA BRISANJE: Obrisana i druga peticija za zabranu ulaska Dine Merlina u Srbiju

Nakon što je prva peticija pokrenuta 27. jula, a potpisalo ju je gotovo 60.000 ljudi, nova peticija koja je pokrenuta jučer također je nestala sa stranice.

  • Estrada

  • 09. Avg. 2023  

  • 2

Druga peticija koja je pokrenuta za zabranu ulaska poznatog pjevača Dine Merlina u Srbiju, također je obrisana. Nakon što je prva peticija pokrenuta 27. jula, a potpisalo ju je gotovo 60.000 ljudi, nova peticija koja je pokrenuta jučer također je nestala sa stranice.

Potez koji su izazvali administratori stranice naveli su u svom saopštenju da su odgovorni za sadržaj koji korisnici objavljuju na njihovoj web stranici. Naglasili su da je nova peticija sadržavala snažne optužbe, ali da nemaju resurse za provjeru istinitosti tih tvrdnji.

Ubrzo nakon brisanja druge peticije, nova je pokrenuta, ovaj put od strane osobe po imenu V.Č. Obrazloženje za ovu peticiju bilo je jednostavno: “nije mu mjesto u Srbiji”. Međutim, nova peticija također je brzo nestala, a ovoga puta nije naveden razlog za brisanje.

Podsjećamo da je Dino Merlin zakazao četiri koncerta u beogradskoj Štark areni za 18., 19., 21. i 22. novembar. Prva tri koncerta su već rasprodata, a očekuje se da će i četvrti uskoro biti popunjen. Kontroverze oko peticija za zabranu ulaska pjevača u zemlju privukle su pažnju javnosti, stvarajući dodatne polemike oko ove teme.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...