OGLASIO SE TRENER MONSTRUMA IZ GRADAČCA: Evo šta je rekao...

Sulejmanović je danas u svom krvavom piru ubio suprugu i još dvije osobe. Ubistvo je prenosio uživo na Instagramu.

  • Hronika

  • 11. Avg. 2023  

  • 6

Gradačac i cijelu Bosnu i Hercegovinu šokirao je krvavi pir koji je počinio Nermin Sulejmanović.

Sulejmanović je danas u svom krvavom piru ubio suprugu i još dvije osobe. Ubistvo je prenosio uživo na Instagramu. Kasnije je izvršio samoubistvo.

Sulejmanović je bio bodibilder, a njegov bivši trener Igor Šikora je šokiran zločinom koji je počinio.

"Iznenađen sam. Ne poznajem ga toliko dugo, poznajem ga dvije godine, ali smo u te dvije godine bili dosta bliski i stvarno je bio gospodin čovjek bez ikakvih incidenata. Strašno", rekao je Igor Šikora.

Nermin Sulejmanović ubio je danas tri osobe među kojima su otac i sin koji su mu se slučajno “našli na putu” i svoju ženu, a snimak ubistva sopstvene žene prenosio je uživo na svom Instagram profilu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...