PLJAČKA TURISTA NA JADRANU: Za vožnju od šest kilometara taksista tražio 100 eura (VIDEO)

Taksista je za to vrijeme držao automobil na rampi, pa nije moglo da se izađe sa parkinga.

  • Regija

  • 12. Avg. 2023  12. Avg. 2023

  • 0

Sukobi gostiju iz inostranstva i taksista na području Zadra nisu neuobičajeni.

Uglavnom nastaju zbog cijena koje strani turisti iz zapadnih zemalja ocjenjuju kao previsoke.

Jedan od takvih slučajeva zabilježen je u četvrtak na Uskoku u Zadru, kada je zadarski taksista od putnika zatražio da mu za gradsku vožnju plati, ni manje ni više, nego – 100 eura.

"Neću da platim 100 eura za vožnju od šest kilometara, zvaću policiju", bio je vidno revoltiran turista, prenosi 057 info.

Taksista je za to vrijeme držao automobil na rampi, pa nije moglo da se izađe sa parkinga. I on je prijetio pozivom policiji, ali na kraju do toga nije došlo, barem prema informaciji iz PU zadarske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...