TRAGEDIJA U DRVENIKU: Tuzlanki stalo srce na plaži

Tragedija se dogodila oko 12 sati kada je nesretna žena (60) došla na jednodnevni izlet sa prijateljicom u Drvenik.

  • Hronika

  • 13. Avg. 2023  

  • 0

Tragična nedjelja potresla je sve prisutne na gradskoj plaži u Drveniku u kojoj je prestalo kucati srce ženi u trećoj životnoj dobi.

Kako nam javljaju čitatelji, tragedija se dogodila oko 12 sati kada je nesretna žena (60) došla na jednodnevni izlet sa prijateljicom u Drvenik.

Radi se o ženi preko 60-godina koja je došla sa prijateljicom na extra. Došli su sa tuzlanskom agencijom. Gospođa se samo srušila, a udar je doživjela u moru. Izvukli su je na plažu i pokušali reanimirati. Nažalost nisu uspjeli.

Prve koje su došle da pomognu nesretnoj ženi bile su medicinske sestre iz Sarajeva. One su je pokušale reanimirati. Kasnije je došla hrvatska Hitna pomoć. Tuga šta da vam kažem” – izjavila je čitateljica portala Crna-Hronika

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...