ŽELJO KORIGOVAO PODATKE FSBiH: Protiv Borca očitano 8.857 ulaznica, delegat "prebrojao" mnogo manje

Dvostruki strijelac bio je Nedim Mekić. Osim dobre predstave Plavih, mnogo reakcija izazvala je i objava na zvaničnoj stranici FSBiH, a tiče se posjete na Grbavici.

  • Sport

  • 14. Avg. 2023  

  • 0

Fudbaleri Željezničara u subotu su u derbiju 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Grbavici savladali Borac sa 2:0.

Dvostruki strijelac bio je Nedim Mekić. Osim dobre predstave Plavih, mnogo reakcija izazvala je i objava na zvaničnoj stranici FSBiH, a tiče se posjete na Grbavici.

Savez je, pozivajući se na izvještaje delegata, objavio da je najposjećeniji stadion u 3. kolu bio Koševo, gdje je duel Sarajeva i Posušja gledalo 7.600 ljudi.

Delegat Davor Ristović iz Lukavice napisao je da na tribinama Grbavice bilo 7.000 ljudi. No, Željo je danas "demantovao" FSBiH.

- FK Željezničar obavještava javnost da je na utakmici sa Borcem očitano 8.857 pojedinačnih i sezonskih ulaznica.

FK Željezničar se zahvaljuje svim navijačima koji su došli na Grbavicu i podržali Plave do pobjede. Samo zajedno možemo ostvariti naše ciljeve - poručili su iz FK Željezničar.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...