MUAMER BANDIĆ: "Dobro došli u Srpski svet, koji već finansiramo!"

"Kao što onomad Vojin reče da treba počistiti Semira Efendića u Novom Gradu, sada je jasno i zašto? Da nam u Sarajevu vlada porodica Dodik", upozorava Bandić

  • Politika

  • 14. Avg. 2023  

  • 0

"Entitet Rs proglasila Dan žalosti, Srbi blokirali Vijeće ministara, sada će i FBiH zasebno proglasiti Dan žalosti. Dakle, šta će nam država?!", kaže Muamer Bandić, predsjednik kluba poslanika Stranke za Bosnu i Hercegovinu u Skupštini Kantona Sarajevo.

- Neka znaju ljubitelji sedme umjetnosti da su svjesno postali važan frame u filmu "Država nam ne treba jer imamo četnitete!"


- To su te europske vrijednosti s uzdignutom desnicom i kamom u lijevoj ruci! Stvarno ne razumijem šta više nije jasno ovim pogubljenim i vječno iznenađenim foteljašima? Da im neko drugi napravi pravnu državu? Zaista je strašno šta sve ovdje prolazi kao normalno.

- Dobro došli u Srpski svet, koji već finansiramo!

- Kao što onomad Vojin reče da treba počistiti Semira Efendića u Novom Gradu, sada je jasno i zašto? Da nam u Sarajevu vlada porodica Dodik!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...