KOMŠIĆ UPUTIO TELEGRAM SAUČEŠĆA: Beriz Belkić će ostati upamćen kao čovjek koji je svoju karijeru usmjeravao na očuvanje cjelovite BiH

- Iskrene izraze saučešća upućujem njegovoj supruzi i sinu, porodici, prijateljima i saradnicima u ime Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lično ime - naveo je Komšić, saopćilo je Predsjedništvo BiH.

  • Vijesti

  • 16. Avg. 2023  

  • 1

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je telegram saučešća porodici Belkić povodom smrti Beriza Belkića, bivšeg člana Predsjedništva BiH.

- Sa iskrenim žaljenjem sam primio vijest o smrti istaknutog bosanskohercegovačkog političara i kolege Beriza Belkića. Uvjeren sam da će Beriz Belkić ostati upamćen kao čovjek koji je svoju političku karijeru i dugogodišnje djelovanje nesebično usmjeravao na očuvanje cjelovite Bosne i Hercegovine, zemlje u kojoj ima mjesta za sve njene građane.

Bio je oprezan političar, ali se nije bojao suprotstaviti, kada je to trebalo, rušiteljima ideje takve Bosne i Hercegovine. Njegovim odlaskom svi smo izgubili puno, a najviše njegova porodica s čijim bolom i gubitkom iskreno suosjećam te im želim da snagu i utjehu u ovim teškim trenucima pronađu jedini u drugima.

Iskrene izraze saučešća upućujem njegovoj supruzi i sinu, porodici, prijateljima i saradnicima u ime Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lično ime - naveo je Komšić, saopćilo je Predsjedništvo BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...