VUKANOVIĆ U NEVJERICI: „Ognjen Tadić je Dodika nazivao kriminalcem, zlom i drugim najpogrdnijim imenima, a pobratim Stevandić…“

-Čudno je da vladika Fotije ne reaguje na talas nasilja, izdaje, kršenja prava radnika, mobing, partokratiju, korupciju, štetne sporazume i epidemiju kriminala, a oglašava se i postaje dio predstave koja nasilnika i Uzurpatora pokušava napraviti žrtvom, zaključio je Vukanović.

  • Mini market

  • 17. Avg. 2023  

  • 2

Ako ga ne možeš pobijediti pridruži mu se! To je omiljena poslovica Ogiju Laku Noć Tadiću, koji je postao savjetnik Milorada Dodika, istog onog koga je nazivao kriminalcem, zlom i drugim najpogrdnijim imenima dok mu je bio protivkandidat za predsjednika Republike Srpske, od 2007. do 2014. godine. Tek sad su jasni razlozi i uzroci poraza opozicije, jer dok god je prelivoda, izdajnika i papaka u vrhu teško ćemo na zelenu granu, piše na svom blogu zastupnik u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović, te dodaje:

-Posebno je dirljiva javna podrška koju je dobio od pobratima Nenada Stevandića, koji je izrazio podršku i razumijevanje, jer ga najbolje razumije. To je i logično jer je kao kadar Službe preteča svega izopačenog i nemoralnog, jedan od uzroka propasti i bujanja devijacija u društvu, jer je prvi počeo mijenjati stranke kao čarape da bi zadovoljio lične interese.

alt

Razočaran sam činjenicom da se i vladika Fotije aktivno uključio u kampanju režima i Milorada Dodika, daje izjave kojima poistovjećuje Dodika i Republiku Srpsku, te poziva narod na jedinstvo i odbranu Uzurpatora. Nedopustivo je da vladika zvorničko-tuzlanski Fotije dijeli narod i vjernike ovakvim neprimjerenim izjavama, i ako želi da se bavi politikom onda bi trebao skinuti mantiju i kandidovati se, a ne urušavati ugled Crkve podržavajući javno tirane, uzurpatore i nasilnike.

Čudno je da vladika Fotije ne reaguje na talas nasilja, izdaje, kršenja prava radnika, mobing, partokratiju, korupciju, štetne sporazume i epidemiju kriminala, a oglašava se i postaje dio predstave koja nasilnika i Uzurpatora pokušava napraviti žrtvom, zaključio je Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...