DIV IZ ŽIVINICA U CENTRU PAŽNJE: Poljaci tražili fotografiju s Jusufom Nurkićem, pogledajte njegovu reakciju...

Nakon pobjede nad Portugalom, poraza od Poljske i trijumfa protiv Mađara, izabranici selektora Adisa Bećiragića ostvarili su plasman u polufinale turnira.

  • Show

  • 17. Avg. 2023  

  • 0

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine plasirala se u polufinale pretkvalfikacionog turnira za Olimpijske igre.

Nakon pobjede nad Portugalom, poraza od Poljske i trijumfa protiv Mađara, izabranici selektora Adisa Bećiragića ostvarili su plasman u polufinale turnira.

Tamo ih čeka selekcija Izraela, koja je završila prva u grupi A, također sa omjerom dvije pobjede i jednog poraza.

Izraelci su pobijedili Sjevernu Makedoniju i Češku, a doživjeli su poraz od Estonaca, koji će u drugom polufinalu ići u okršaj s Poljacima.

Jusuf Nurkić, velika je zvijezda u Gliwicama i mnogi navijači žele fotografiju s NBA igračem. Centar Bosne i Hercegovine ispunio je želju grupi poljskih navijača, pa im je za uspomenu poklonio zajednički selfie.

altFoto: FIBA

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...