„PREDSJEDNIČE, SAMO RECI KADA - DO TEMELJA GORJET ĆE AMBASADA…“: Društvene mreže gore, nakon novog Dodikovog napada na Michaela Murphyja...

„Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

  • Mini market

  • 18. Avg. 2023  18. Avg. 2023

  • 2

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama, nakon što je predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik optužio američkog ambasadora u BiH Michaela Murphyja da stoji iza optužnice koja je podignuta protiv njega.

„Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

Podsjetimo, Dodik je jučer ponovno optužio američkog ambasadora Murphyja.

-Sve probleme koje BiH ima stvorili su međunarodni službenici poput Michaela Murphyja, uključujući i cirkus u vezi s intervencijama u Krivični zakon BiH. Optužnica protiv Miloša Lukića i mene ima prepoznatljivog naručioca i dobro poznat rukopis. I da mu nisam izgovorio ime, nema niko u BiH i regionu ko ne zna autora tog parapravosudnog cirkusa, poručio je ranije Dodik.

Milorad Dodik je optužen za počinjenje krivičnog djelo iz člana 203a Krivičnog zakona Bosne i Hercegovine -  Neizvršavanje odluka visokog predstavnika.. 

Propisana kazna za ovo krivično djelo je od 6 mjeseci do 5 godina zatvora.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...