NOVI PEH ZA BAVARSKOG GIGANTA: Harry Kane postigao prvi gol za Bayern, pa napustio igru…(VIDEO)

Do kraja utakmice gosti iz Muenchena su u samoj završnici potpuno nadigrali Werder.

  • Sport

  • 19. Avg. 2023  19. Avg. 2023

  • 0

Minhenski Bayern pregazio je Werder 4:0 u 1. kolu Bundeslige, a Harry Kane postigao je svoj prvijenac. Stigao je i asistirati prije nego je napustio igru u 84. minuti iz predostrožnosti.

Već u prvom nastupu u njemačkoj Bundesligi engleski napadač Harry Kane, najskuplje pojačanje u Bayernovoj povijesti, u gostujuću pobjedu 4-0 protiv Werdera ugradio je pogodak i asistenciju.

Najtrofejnija njemačka ekipa do vodstva je stigla već u 4. minuti. Kane je asistirao, a prvi pogodak u novoj sezoni Bundeslige postigao je Leroy Sane.

Bayern je na drugi pogodak čekao do 75. minute, kad je Harry Kane postigao svoj prvi gol u dresu Bavaraca na dodavanje Alphonsa Daviesa.

Do kraja utakmice gosti iz Muenchena su u samoj završnici potpuno 'razbili' Werder. U 90. minuti je Leroy Sane postigao svoj drugi pogodak, a dodavač je bio Thomas Mueller. Četiri minute poslije za konačnih 4-0 strijelac je bio 18-godišnji francuski napadač Mathys Tel, a asistent ponovno Davies.

Pogledajte golove.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...