HAOS U UJEDINJENOJ SRPSKOJ: Nenad Stevandić na korak od neviđenog poniženja…

Sukob koji iza kulisa tinja mjesecima kulminirao je Vasićevom smjenom sa mjesta direktora Instituta za javno zdravlje Republike Srpske.

  • Mini market

  • 19. Avg. 2023  

  • 0

Ujedinjeni a rastaju se, kako je to tužno i paradoksalno!? Drug Kostadin Vasić, šef Kluba poslanika Ujedinjene Srpske na izlaznim je vratima iz Stevandićeve stranke, upravo zbog sukoba sa liderom, a sukob koji iza kulisa tinja mjesecima kulminirao je Vasićevom smjenom sa mjesta direktora Instituta za javno zdravlje Republike Srpske.

Na zahtjev podmuklog Stevandića, Vlada je donijela Odluku da sa čela Instituta smijeni druga Koleta, te na njegovo mjesto dovede izvjesnog Bojana Đenića, koji je do sada obavljao funkciju direktora Zavoda za udžbenike Republike Srpske, takođe kadra Razjedinitelja ali odanog Stevandiću, piše na svom blogu zastupnik u NSRS Nebojša Vukanović, te dodaje:

-I Đenić, kao i drug Kole, nema nikakve veze sa zdravstvom ali je podoban Stevandiću, dobro sluša, potpisuje što mu se kaže, ćuti i snosi odgovornost, ako ga pritegnu kao Zeljkovića, dok je Kole očito bio malo na svoju ruku, pa mu je „lider“ poslao katil-ferman. Tek sad mi je jasno i potpuno sam siguran da je poslu i beskrupulozni Stevandić nudio Dragomiru Vasiću, rođenom bratu Kostadina, da ga zamijeni u direktorskoj fotelji, sa namjerom da što više zavadi braću.

alt

Ostaje da se vidi da li će Kostadin Vasić, kako pišu mediji, napustiti Razjedinitelje i preći kod Nešića u DNS, kako bi dobio drugu direktorsku poziciju, jer šta bi i kuda bi bez nje. Ako Kole ode Stevadnić ostaje bez Kluba poslanika, što bi bilo veliko poniženje, ali vjerovatno da već čeka spremna zamjena, vjerovatno bivšim opozicionarom, da uleti umjesto Vasića. No ipak je vjerovatnije da će Drug Kole ostati sa Stevandićem, po zadatku sa vrha, i dobiti fotelju kojom će biti zadovoljan.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...