JE LI MOGUĆE: Britanija bruji o fotografiji Meghan Markle s prijateljicama, svi gledaju u njezinu…

Njezina frizerka Mika Harris nedavno je na Instagramu podijelila selfie s Meghan na ručku s prijateljicama.

  • Estrada

  • 19. Avg. 2023  

  • 0

Posljednje fotografije Meghan Markle pokazuju da vojvotkinja više ne nosi zaručnički prsten, mnogi se pitaju je li ovo znak kraja između nje i princa Harryja.

Meghan Markle poznata je po svojoj ljubavi prema nakitu - bilo da se radi o skupoj Cartier narukvici ili personaliziranoj ogrlici. Ali barem od maja, jedan značajan komad nedostaje u zavidnoj kolekciji vojvotkinje od Sussexa.

Majka dvoje djece već je nekoliko puta viđena bez svog svjetlucavog dijamantnog zaručničkog prstena vrijednog 140.000 funti

Njezina frizerka Mika Harris nedavno je na Instagramu podijelila selfie s Meghan na ručku s prijateljicama. Meghan je grlila prijateljice oko vrata, a na njezinoj ruci mogao se vidjeti samo vjenčani prsten, ali ne i onaj zaručnički.

Također, već je nekoliko puta fotografirana i od strane paparazza, a na fotografijama isto nije nosila veliki dijamant već je posljednji put viđena s naljepnicom koja bi joj trebala pomoći sa stresom.

Nedostatak ovog važnog modnog dodatka odmah je u medijima i javnosti pokrenuo šuškanja da je brak Harryja i Meghan u nevoljama, a sve što se u posljednje vrijeme događalo ovom paru tome ide i u prilog.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...