ŠTA JE UZIMAO POMAHNITALI UBICA SULEJMANOVIĆ: Anabolici i steroidi plus nasilni karakter, u konačnici psihopata bez emocija!

Međutim, šta je to u čovjeku da počini takva zlodjela bez trunke empatije prema svojim žrtvama?

  • Hronika

  • 19. Avg. 2023  

  • 0

Osam dana od stravičnog masakra koji je počinio pomahnitali krvnik Nermin Sulejmanović u Gradačcu, istražitelji sklapaju kockice. Ključni je njegov mobitel.

Međutim, šta je to u čovjeku da počini takva zlodjela bez trunke empatije prema svojim žrtvama?

Šta je pospješilo da onako hladnokrvno ubije nevjenčanu suprugu Nizamu, sve to snima uživo na Instagramu, da u lokvu krvi stavi svoje dijete, devetomjesečnu bebu, da onako ubije oca i sina i hladno se odveze do farme u Ledenicu Donju?

Pored debelog kriminalnog dosjea i karaktera lokalnog šerifa u mjestu u kojem se svi njemu moraju sklanjati i davati mu prednost u svemu, a što je Sulejmanović svakako bio, na poticanje prekomjerne agresije, ističe ljekarska struka, utjecali su dakako i steroidi i anabolici koje je konzumirao.

"Nemoguće je imati onakve mišiće bez korištenja tih supstanci odnosno prekomjerne upotrebe. Njihov je rezultat agresija između ostalog. Ne možeš nikada one mišiće napraviti bez prekomjerne upotrebe steroida i anabolika. Naprimjer, ako je 0,2 miligrama doza, oni uzimaju po 10 ili 15 miligrama da bi bili što veći, što bolji, a rezultat toga ti je, da to utiče na mozak. Na to dodajte njegovu prošlost koja nije momka iz biblioteke, nego nasilnika i kriminalca, dobijate psihopatu sto posto", kaže izvor iz istrage za Avaz.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...