NOVI ŠOK ZA PRVAKA HRVATSKE: Nakon ispadanja iz Lige orvaka stigla žestoka kazna UEFA-e…

Vijest o kazni stiže nakon dramatičnog ispadanja Dinama iz borbe za grupnu fazu Lige prvaka. 

  • Sport

  • 20. Avg. 2023  

  • 0

UEFA je kaznila Dinamo nakon što su 8. augusta uoči utakmice s AEK-om u Ateni izbili navijački neredi. U njima su sudjelovali navijači Dinama i navijači Panathinaikosa, koji su se tukli s fanovima AEK-a. U neredima je ubijen navijač AEK-a Michalis Katsouris. Dinamo do kraja sezone neće imati gostujuće navijače u europskim utakmicama, odlučila je UEFA.

"Prema procjeni UEFA-e, sve utakmice u kojima sudjeluju gostujući navijači GNK Dinama smatraju se visokorizičnima, a to je nažalost potvrđeno iznimnom težinom incidenata zbog prisutnosti navijača GNK Dinamo u Ateni, unatoč odluci da se ne osigura njih s kartama za dotičnu utakmicu. To je također istaknuto u izvještaju koje sadrži informacije o incidentima koje su grčke vlasti dostavile."

Vijest o kazni stiže nakon dramatičnog ispadanja Dinama iz borbe za grupnu fazu Lige prvaka. Dinamo je u Atini, u revanšu trećeg pretkola, odigrao 2:2 s AEK-om, a grčki klub je prošao jer je u prvoj utakmici na Maksimiru slavio 2:1. U play-offu će igrati protiv belgijskog Royal Antwerpa.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...