DJEČAK S POSEBNIM POTREBAMA SKOČIO KROZ PROZOR: Uhapšene tri žene

Troje uhapšenih osumnjičeno je za počinjenje kaznenog djela napuštanja nemoćne osobe, rekli su iz MUP-a Srbije

  • Hronika

  • 20. Avg. 2023  

  • 0

Dijete s posebnim potrebama u dobi od 14 godina preminulo je nakon skoka kroz prozor stana na trećem spratu u Srbiji. Zbog toga su pripadnici MUP-a u Novom Sadu uhapsili M. L. (60) i Z. K. (56) iz Bečeja u Srbiji te hrvatsku državljanku LJ.P. (49).

Troje uhapšenih osumnjičeno je za počinjenje kaznenog djela napuštanja nemoćne osobe, rekli su iz MUP-a Srbije za Telegraf.

Sumnja se da je M. L., kao skrbnica 14-godišnjeg dječaka s posebnim potrebama, ostavila dijete na čuvanje Z. K. i LJ. P. te da je dijete skočilo kroz prozor stana i umrlo.

Osumnjičene osobe su uz kaznenu prijavu privedene javnom tužitelju u Bečeju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...