STRAVA NA SJEVEROISTOKU BOSNE: Muškarac ubio ženu, pa izvršio samoubistvo...

Istraga se nastavlja pod nadzorom Tužilaštva TK.

  • Hronika

  • 21. Avg. 2023  

  • 0

Na području Tuzlanskog kantona u nedjelju navečer došlo je do ubistva, a potom i samoubistva. Ova informacija potvrđena je iz MUP-a Tuzlanskog kantona.

“Policijskoj stanici Živinice u 21 sat i 10 je prijavljeno da se čuje pucnjava. U naselju Podgajevi u kući su zatečena dva tijela, muške i ženske osobe. Muškarac inicijala M.A. (1965. godište), te žene inicijala Č.T. (1971. godište). Dežurni ljekar konstatovao je da je nastupila smrt uslijed upotrebe vatrenog oružja. Kriminalistička policija na licu mjesta je izvršila uviđaj te se u ovom momentu istrage može reći da se radi najvjerovatnije o samoubistvu i ubistvu, poručuju iz Uprave policije TK.

Istraga se nastavlja pod nadzorom Tužilaštva TK.

Kako nezvanično saznajemo muškarac je ubio ženu, a potom je izvršio samoubistvo.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...