IZBOR BOJANE GREGORIĆ VEJZOVIĆ: Nezamjenjivi modni klasik koji se nosi cijelu godinu i u svim prilikama (FOTO)

Bijela košulja je modni klasik koji se nosi u različitim prilikama.

  • Žena

  • 21. Avg. 2023  

  • 0

Radi se o odjevnom komadu koji je idealan odabir za ležerne svakodnevne kombinacije, ali i za odlazak na poslovne sastanke.

Bijela košulja može se nositi uz suknje i fine hlače, kao i traperice. Odličan par su joj i i štikle i tene, a upravo je njezina svestranost razlog zbog kojeg ima svoje mjesto u većini garderoba.

Da bijela košulja može biti i dio sjajnim ljetnih kombinacija dokazala je glumica Bojana Gregorić Vejzović koja uživa na odmoru na Pelješcu, navodi Zadovoljna.hr.

Na svom profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira u bijeloj košulji s detaljima od čipke koji dominiraju prednjim dijelom.

Glumica je podvrnula rukave košulje koju je uparila s kratkim plavim trapericama. Izdanje je upotpunila ručnim satom i elegantnom ogrlicom, a njezini pratitelji poručili su joj da izgleda divno.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...