NIKŠIĆ NAKON DANAŠNJEG SASTANKA: "Siguran sam da ovo što radimo nema alternativu"

Najavio je da će nastaviti sa do sada uspostavljenom dinamikom onoga što su dogovorili, ispoštovali i uradili i da će sljedeći sastanak biti za 15 dana gdje će biti sumirano ono što je urađeno.

  • Politika

  • 22. Avg. 2023  

  • 11

Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić je nakon sastanka vladajuće koalicije na državnom nivou kazao da je zadovoljan što su nastavili raditi ono što su se dogovorili na prethodnom sastanku.

 

Nikšić je kazao da će dinamika biti takva da će danas biti održana sjednica Predstavničkog doma Parlamenta BiH, zatim sutra Vijeća ministara, a da će nakon toga uslijediti hitne sjednice Doma naroda i Predstavničkog doma.

"Potvrda da ova Parlamentarna većina želi raditi na ispunjavanju uslova za članstvo u EU, siguran sam da će to partneri iz EU prepoznati i da ćemo imati zamah na ovom putu", kazao je Nikšić.

Najavio je da će nastaviti sa do sada uspostavljenom dinamikom onoga što su dogovorili, ispoštovali i uradili i da će sljedeći sastanak biti za 15 dana gdje će biti sumirano ono što je urađeno, prenosi Klix.

"Danas svi pokazali interes da radimo na boljitku i stvaranju boljih uslova za sve građane u BiH, svaki dogovor je još jedan iskorak na tom planu. Siguran sam da ovo što radimo nema alternativu", zaključio je Nikšić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...