UŽAS U MINHENU: Afganistanac (20) silovao 18-godišnjeg poljskog studenta u podzemnoj

Prema informacijama policije, silovanje se dogodilo u subotu između 1 i 5 sati ujutro.

  • Hronika

  • 22. Avg. 2023  

  • 0

Poljski student u dobi od 18 godina silovan je proteklog vikenda u Münchenu na stanici podzemne željeznice Max-Weber-Platz. Kako piše Frankfurter Allgemeine Zeitung, tinejdžera je silovao 20-godišnjak afganistanskog porijekla, prenosi Index.hr.

Prema informacijama policije, silovanje se dogodilo u subotu između 1 i 5 sati ujutro. Tinejdžer je otišao s jedne zabave, bio je u alkoholiziranom stanju te je zaspao na stanici podzemne željeznice. Nije se mogao braniti. Na snimkama nadzornih kamera vidi se kako je počinitelj analno silovao svoju žrtvu, rekla je glasnogovornica policije.

Prije nego što je osumnjičeni pustio silovanog mladića, ukrao mu je mobitel. Dan nakon zločina žrtva je podnijela prijavu policiji. Policija je pomoću ukradenog mobitela došla do 20-godišnjeg počinitelja te mu je sudac odredio istražni zatvor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...