PRETUČENA RADNICA U HOTELU JABLANICA PORUČILA DA NE ŽELI NAGODBU: Traži da nasilnik odgovara

Inače, Enisa Klepo je diplomirana pravnica, a u hotelu Jablanica je radila kao recepcionerka, za platu od 700 KM, te je zbog loših uslova odlučila da ode i zatražila svoj zarađeni novac.

  • Hronika

  • 25. Avg. 2023  

  • 0

Bivša radnica hotela Jablanica Enisa Klepo (28), koju je njen poslodavac i vlasnik tog hotela Amir Džafić (44) brutalno pretukao jer je dala otkaz i tražila svoju platu, neće prihvatiti nikakvu nagodbu te želi da on pred zakonom odgovara za ono što joj je učinio.

Ovu informaciju su za Klix.ba potvrdili iz Zajedničke advokatske kancelarije Nada Dalipagić, Jelena Dalipagić-Crnjac i Goran Crnjac koji su kao njeni punomoćnici podnijeli krivičnu prijavu protiv Džafića, zbog krivičnih djela teška tjelesna povreda, ugrožavanje sigurnosti i nasilničko ponašanje.

Kako je kazala Nada Dalipagić, oštećena Enisa Klepo se već izjasnila da neće prihvatiti nagodbu tužilaštva i osumnjičenog Džafića, koji joj je nanio teške tjelesne povrede koje su konstatovali i ljekari u Unevrzitetskog kliničkoj bolnici Mostar.

"Očekujemo podizanje optužnice", kazala je Dalipagić za Klix.ba.

Inače, Enisa Klepo je diplomirana pravnica, a u hotelu Jablanica je radila kao recepcionerka, za platu od 700 KM, te je zbog loših uslova odlučila da ode i zatražila svoj zarađeni novac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...