ZABILJEŽENO VIŠE KRAĐA: Državljanin BiH "odrađivao" bicikla po Austriji pa ih slao u Srbiju

Policija je podnijela prijavu protiv njega, koja će biti proslijeđena javnom tužiocu.

  • Hronika

  • 26. Avg. 2023  

  • 0

Državljanin Bosne i Hercegovine (23) uhapšen je nakon što je policija u njegovom stanu pronašla bicikle koji su to jutro ukradeni iz centralnog dijela Klagenfurta.

Naime, ospežnom istragom utvrđeno je da ovo nije prvi ovakav prekršaj državljanina Bosne i Hercegovine te da je na desetine bicikala, ukradenih u Austriji, prebacio u Srbiju, gdje su preprodavani.

Inače, jutro kada je uhapšen, bukvalno je ukrao dva bicikla za manje od sat vremena, što samo govori da je riječ o dobro uvježbanoj šemi, prenose 'Nezavisne novine'.

Bicikle je slao za Srbiju, gdje su ih njegovi saradnici preprodavali. Nakon što je uhapšen, tokom saslušanja je priznao sve što mu se stavlja na teret. Policija je podnijela prijavu protiv njega, koja će biti proslijeđena javnom tužiocu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...