STANIVUKOVIĆ KRENUO DODIKOVIM STOPAMA: "Mogu da vas tuku, ali ne da Draško Banju Luku" (VIDEO)

Snimci sa današnjeg Kočićevog zbora na Manjači prikazuju pojedine političare manjeg bh. entiteta u ambijentu koji više priliči nekim lokalnim kabadahijama a ne zvaničnicima.

  • Mini market

  • 27. Avg. 2023  

  • 3

I dok se u nekim iole normalnijim zemljama političari takmiče ko će se istaći većim doprinosom zajednici, u Bosni i Hercegovini, preciznije, u entitetu RS, čini se, političarima su prioriteti drugačiji.

Snimci sa današnjeg Kočićevog zbora na Manjači prikazuju pojedine političare manjeg bh. entiteta u ambijentu koji više priliči nekim lokalnim kabadahijama a ne zvaničnicima.

Nije sporno zabaviti se, sporan je način zabave. Danas smo imali priliku po ko zna koji put čuti Dodikove "vokalne sposobnosti" iz jednog od šatora na Kočićevom zboru. Pjevao je sa "Sinovima Manjače" ali i Bajom Malim Knindžom, o čijem repertoaru pjesama već dovoljno znamo.

A na Dodika sve više asocira i mladi gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković.

"Mogu da vas biju, mogu da vas tuku, ali ne da Draško Banju Luku", ovo su stihovi lokalnog sastava Sinovi Manjače, uz koje je, kako se vidi na snimku koji je objavio portal Srpska Info, Stanivuković uživa, "đuska" i pijucka pivo, dok za njegov stol pod šatorom stiže još jedan sixpack.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...