PROSINEČKI NAKON UVREDA, PORUČIO NAVIJAČIMA HAJDUKA: “Vi ste dolje u problemu jer ste frustrirani"

(...) što 18 godina niste osvojili prvenstvo!"

  • Sport

  • 28. Avg. 2023  28. Avg. 2023

  • 0

Robert Prosinečki oglasio se nakon uvreda koje je primio od navijača Hajduka na nedavnoj utakmici protiv njegovog Rudeša.

U utakmici 5. kola SuperSport HNL-a između Rudeša i Hajduka (0:2) u Kranjčevićevoj pretprošlog vikenda navijači splitskog kluba poslali su poruku treneru Rudeša Robertu Prosinečkom putem transparenta na kojem je pisalo:

“10 eura, može, hvala. Ipak, četniku nije plaća mala.”

Očito je splitska Torcida smatrala i da je cijena ulaznica za tu utakmicu bila previsoka za gostujuću tribinu, upravo deset eura.

Legendarni Vatreni sada se napokon oglasio na tu temu:

“Ružno je i niti malo ugodno, ali sve je već rečeno s tim transparentom, to ide Torcidi na dušu, ali ne znam zbog čega, vjerojatno zbog Marka Livaje”, rekao je Prosinečki.

“Stojim iza toga što sam rekao o njemu. Livaja je dobar igrač, ali se tako ne može ponašati. Što ima veze to što sam rekao, pa što se ovdje ne smije ništa reći? Uostalom, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Zar smo trebali Vedrana Ćorluku razapeti zbog toga što je rekao kako je Mislav Oršić bolji od Livaje? J***m mu mater, pa ja to ne razumijem.”

“Vi ste dolje u problemu jer ste frustrirani što 18 godina niste osvojili prvenstvo! Normalno je da se onda događaju ovakve stvari. Osamnaest godina već govorite da ćete biti prvaci, ali niste! Što se tiče Torcide, njihova navijanja, punog stadiona i euforije, to je dobro za hrvatski nogomet", zaključio je Prosinečki zaAntenu Zadar.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...