ZVIJEZDA FILMA “BARBIE”: Margot Robbie “uskočila” u bijeli kupaći kostim i pokazala skladno tijelo (FOTO)

Glumica se pohvalila svojom zategnutom figurom u jednodijelnom kupaćem kostimu tokom odmora kojeg ona i njezin odabranik provode na otoku Sifnosu.

  • Žena

  • 30. Avg. 2023  

  • 0

Margot Robbie je naprije viđena kako vuče vlastitu prtljagu s prepunog javnog trajekta na otoku Sifnosu. Glumica i njezin suprug, filmski producent Tom Ackerley (koji među ostalim, potpisuje koprodukciju filma "Barbie"), a uputili su se potražiti osvježenje od vrućina na plaži. Ondje je glumica uskočila u bijeli kupaći kostim i pokazala skladno tijelo.

Uparila ga je s sa zlatnom ogrlicom, a glavu je od sunca zaštitila slamnatim šeširom i sunčanim naočalama dok je išla na kupanje. Par se dobro zabavljao na plaži, a u jednom trenutku suprug ju je uhvatio za potiljak i privukao za strastven poljubac.

Prisjetimo se, Britanac i Australka zaljubili su se 2013. na snimanju "Suite Francaise", a vjenčali su se 2016. godine na tajnoj ceremoniji. Više puta su u hvaćeni su u zaljubljenim trenucima pa su ih paparazzi fotografirali kako šeću držeći se za ruke, a nerijetko i da razmjenjuju spontane poljupce, navodi Tportal.hr. 

Margot Robbie i Tom Ackerley u Grčkoj

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...