DRAMA U SARAJEVU: Čuli se pucnji, pljačkaša trgovine savladali građani

Osim u trgovini pucnji su zabilježeni i vani.

  • Hronika

  • 06. Sep. 2023  

  • 1

U večernjim satima u sarajevskom naselju Kovačići u Zagrebačkoj ulici izvršen je pokušaj pljačke trgovine Konzum, pišu Vijesti.ba.

Kako kažu svjedoci s lica mjesta, na Kovačićima se odvijala prava drama. Navodo je pljačkaš koristio i vatreno oružje, a osim u trgovini pucnji su zabilježeni i vani.

Pljačkaša su savladali građani koji su krenuli za njim kada je istrčao iz trgovine, a u pomoć su im pritrčali i mladići iz obližnjeg ugostiteljskog objekta. Oni su zadržali pljačkaša, a ubrzo su na lice mjesta stigli i pripadnici MUP-a KS koji su ga preuzeli u svoju nadležnost.

Više detalja biće poznato naknadno.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...