"DVA TIJELA VISILA PREKO HAUBE": Makedonac opisao scenu sa mjesta nesreće u Grčkoj (VIDEO)

U saobraćajnoj nesreći učestvovao je turistički autobus na sprat srpskih registarskih oznaka i 78 putnika, koji se frontalno sudario sa automobilom sa četiri putnika.

  • Hronika

  • 10. Sep. 2023  

  • 0

Tri osobe poginule su jutros u jezivoj saobraćajnoj nesreći autobusa srbijanskih registarskih tablica i automobila koja se dogodila jutros nešto prije 7 sati na 521. kilometru nacionalnog puta Atina-Solun, u blizini rejona Polikastro na izlazu za Evzoni.

Kako je jedan od očevidaca ispričao, prizor je bio jeziv, a dva tijela visila su preko haube automobila.

Jedan od očevidaca, Makedonac, koji se jutros vraćao iz Kušadasija kući, zatekao je na putu saobraćajnu nesreću koja je potresla region.

Naime, kako je objasnio, na lice mjesta stigao je nešto malo nakon što se udes dogodio, a tamo je video strahovit prizor.

Kaže da mu je teško i da se prisjeća.

"Bilo je strašno, još sam u šoku. Jedno vozilo bilo je na sredini puta, cijelo smrskano, a iz njega su preko haube visila dva tijela, najverovatnije vozač i suvozač. Putinici iz srbijanskog autobusa nisu mogli da izađu sve do dolaska Hitne pomoći. Oni su upali u jarak, ali ne previše duboko", naveo je sagovornik.

Podsjetimo, u saobraćajnoj nesreći učestvovao je turistički autobus na sprat srbijanskih registarskih oznaka i 78 putnika, koji se frontalno sudario sa automobilom sa četiri putnika.

Trojica putnika automobila pronađena su mrtva, a četvrti je teško povrijeđen. Ubrzo nakon što se autobus sudario sa vozilom, drugi automobil je naletio na vozilo. Međutim, dvoje putnika, žena i dijete, nisu povređeni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...