NUDIO JOJ ČOKOLADICU: Muškarac iz Laktaša pokušao slatkišima namamiti devetogodišnjakinju u kombi, uhapšen je

"Osoba je lišena slobode i poduzete su sve potrebne mjere i radnje", navodi se u saopćenju MUP-a

  • Hronika

  • 13. Sep. 2023  

  • 0

Pripadnici MUP-a HNK uhapsili su muškarca (50) iz Laktaša nakon što je devetogodišnju djevojčicu iz Mostara pokušao slatkišima namamiti u svoj kombi.

Ovaj slučaj desio se sinoć u Vrapčićima kod Mostara.

"12. septembra 2023. u 19:10 sati u policijsku postaju Mostar Sjever obratila se H. H. (1951.) i prijavila da je nepoznata muška osoba s vozilom kombi, bez registracijskih oznaka u Vrapčićima, nudila čokoladicu njenoj maloljetnoj unuci N. Đ. (2014.) i mamila je da uđe u kombi", saopćeno je iz MUP-a HNK.

Dodali su da su odmah po prijavi na teren izašle policijske patrole.

"Vrlo brzo su pronašle navedeno vozilo kojim je upravljao K. D. (1973.) iz Laktaša. Osoba je lišena slobode i poduzete su sve potrebne mjere i radnje", navodi se u saopćenju MUP-a HNK.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...