"PONIŠTEN VRIJEDNOSNI SISTEM": Crnadak reagovao na kočijaški riječnik načelnika Šipova

Kovač je koristio rječnik nepremijeren funkciji, njegovim godinama, očinskoj figuri…

  • Politika

  • 16. Sep. 2023  

  • 1

Primitivizam, prostakluk, arogancija, pohlepa i novac po svaku cijenu, to su vrline koje SNSD promoviše i koje se cijene u njihovom koordinatnom sistemu.

Napisao je na društvenim mrežama poslanik PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Crnadak komentarišući poslednji ispad načelnika opštine Šipovo, Milana Kovača iz SNSD koji je na vulgaran i sramotan način izvrijeđao novinare koji su objavili istraživačku priču o “Šumama RS”, a u kojoj se spominje i on.

Kovač je koristio rječnik nepremijeren funkciji, njegovim godinama, očinskoj figuri…

"Ovo je samo potvrda da je SNSD poništio vrijednosni sistem u našem društvu. Onaj koji je vrijedan, pošten, ne bavi se nikakvim prevarama, živi od svoje plate, pristojan je i kulturan, za SNSD vrijednosna mjerila taj je gubitnik i predmet ismijavanja", napisao je Crnadak na Facebooku ispod vijesti o Kovačevom neprimjerenom ponašanju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...