UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Muškarac brutalno pretučen u Kragujevcu, dok je nepomično ležao, šutirali ga u glavu (VIDEO)

Automobil je prošao u trenutku prebijanja kroz ulicu, ali ni to nije spriječilo napadača da nastavi sa nasilnim udarcima u predjelu glave i grudi. 

  • Hronika

  • 17. Sep. 2023  

  • 1

Objavljen je video snimak užasne okrutnosti viđene u ranim jutarnjim satima u centru centru Kragujevca. Mladić je brutalno pretučen i ostavljen da nepomično leži nasred ulice. 

alt

Na snimku se vidi kako nesrećni mladić leži, pa iako je nepomičan, jedan od napadača ga i dalje šutira, a potom ubrzanim korakom ide ka ostatku grupe koja se kretala niz ulicu. 

Mladiću su, kako se vidi na snimku, nanijete ozbiljne povrede.. Snimak možete pogledati na OVOM LINKU.

Automobil je prošao u trenutku prebijanja kroz ulicu, ali ni to nije spriječilo napadača da nastavi sa nasilnim udarcima u predjelu glave i grudi. 

Za sada javnosti nije poznat identitet napadača, kao ni stanje povrijeđenog mladića. 

 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...