DODAJ SVIJETU MALO BOJE: Taylor Swift i Blake Lively plijenile pozornost u zavodljivim outfitima (FOTO)

Slavne prijateljice subotu navečer provele su u zajedničkom izlasku u vješto stiliziranim modnim kombinacijama s mini suknjama  u prvom planu.

  • Žena

  • 18. Sep. 2023  18. Sep. 2023

  • 0

Teško je pronaći dvije prijateljice čiji bi izlazak izazvao veću svjetsku pozornost od druženja Taylor Swift i Blake Lively pa ne čudi što su paparazzi zabilježili baš svaki njihov korak.

Slavne dame subotu navečer iskoristile su za odmor i ples u privatnom noćnom klubu Zero Bond u New Yorku, noseći stilski dotjerane i precizno usklađene stajlinge.

Swift, koja je napokon uhvatila vremena za predah od svoje Eras turneje, birala je outfit koji odiše klasičnim stilom. Pjevačica je nosila crni kardigan s plisiranom sivom mini suknjoma njezine smeđe lakirane čizme ispod koljena, mini torba preko ramena i višeslojne zlatne ogrlice svemu su dale dašak elegancije i ekskluziviteta.

Taylor Swift


Lively se također odlučila držati stila u kojem smo je vidjeli tokom ljeta - živahnog i u šarenim printovima.

Sa Swift se uskladila u odabiru zavodljive mini suknje, noseći ružičasti komad od tvida, uparen s majicom s printom i traper jaknom na kopčanje. Stajling je zaokružila Chanelovom torbicom traper dizajna i salonkama šarenog uzorka, koje su besprijekorno pristajale na ovu mladenačku modnu kombinaciju, navodi Tportal.hr.

Blake Lively

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...