MILAN TEGELTIJA, STRUČNJAK ZA PRAVNA PITANJA I FUDBALSKA SIKTANJA: Baljezga nakon još jedne sudijske sramote u Banjoj Luci

(...) obilježilo sramotno suđenje Harisa Halkića iz Sanskog Mosta, koji je skandaloznim odlukama u korist Borca priredio još jednu bruku banjalučkom klubu i bh. fudbalu.

  • Mini market

  • 18. Sep. 2023  18. Sep. 2023

  • 1

Fudbalski klub Borac savladao je Posušje u utakmici sedmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine rezultatom 1:0.

Utakmicu je obilježilo sramotno suđenje Harisa Halkića iz Sanskog Mosta, koji je skandaloznim odlukama u korist Borca priredio još jednu bruku banjalučkom klubu i bh. fudbalu.

Brojni mediji su iskoristili priliku da ukažu na još jednu utakmicu u nizu u kojoj su fudbaleri Borca imali očiglednu sudijsku pomoć, a to je zasmetalo predsjedniku ovog kluba Milanu Tegeltiji.

"Tri boda i presmiješno siktanje i pljuckanje otrova SA sportskih portala nad svakom pobjedom Borca, popravilo mi je raspoloženje nakon sinoćnje utakmice koju je Borac odigrao loše i dobio uz veliku dozu sreće odličnu ekipu Posušja. Džaba vam siktanje najbolji pobjeđuju i kad igraju loše", poručio je on.

Još jedan dokaz da je uvjeravanje u paralelnu i izmišljenu stvarnost jedini način da pojedini ljudi funkcionišu na bilo kojem nivou, piše Oslobođenje.

Tegeltija je, očigledno, jedan od njih.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...