NEMOJ MILE DA ZLOSTAVLJAŠ DRUGA: Dodik dobija ozbiljnu konkurenciju, nakon Tegeltije propjevao i dr. Vlado Đajić (VIDEO)

Nedavno je doktor Džajić na jednom koncertu u Banja Luci uživao u veselom i lijepom ženskom društvu u kojem se pored ostalih nalazila i Tijana Tiki Tegeltija (navodno bivša?) supruga Milana Tegeltije, Dodikovog savjetnika. 

  • Mini market

  • 18. Sep. 2023  18. Sep. 2023

  • 1

Doktor Vlado Džajić, direktor Kliničkog centra Banja Luka i član rukovodstva Dodikovog SNSD-a posljednjih mjeseci intenzivno je prisutan na društvenim mrežama i javnosti. No, Džajić se u najvećem broju slučajeva ne eksponira kao zdravstveni radnik, niti kao političar, on je zaokupljen dobrim provodom, feštama, zabavama, na kojim se pojavljuje kao gost, ili češće kao organizator.

Nedavno je doktor Džajić na jednom koncertu u Banja Luci uživao u veselom i lijepom ženskom društvu u kojem se pored ostalih nalazila i Tijana Tiki Tegeltija (navodno bivša?) supruga Milana Tegeltije, Dodikovog savjetnika. 

Vlado Džajić se oštro suprotstavio gradonačelnikom Banja Luke Drašku Stanivukoviću nakon što je on zabranio nastup srpske pjevačice Breskvice, jedne od omiljenih (uz Sandru Afriku) estradnih umjetnica direktora Kliničkog centra.

Vlado Džajić jer preko vikenda u okolini Banja Luke organizovao "Kotlićijadu" na kojoj je "spojio tradiciju srpske Guče i krajiške pojesme". On je bio i glavni kuhar, ali i jedan od najistaknutijih vokalnih solista. Konkurencija mu je bila izuzetno oštra, jer je nastupao i njegov stranački šef Milorad Dodik, kao i nekoliko estradnih zvijezda iz Srbije, poput Rade Manojlović i Baje Malog Knindže

Pogledajte kako je domaćin Vlado dočekao zvijezdu "Kotlićijade", "bosansku snajku" Radu Manojlović, a potom i sam otpjevao jednu narodnu pjesmu! Nakon Milana Tegeltije i njegovog spleta pjesama koje objavljuje na društvenim mrežama, Dodik je dobio još jednog opasnog konkurenta-pjevača među svojim najbližim suradnicima! 

(SB)  

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...