SENAD DŽAMBIĆ JOŠ NIJE SLUŽBENO POTVRDIO: Bingo airlines, domaća kompanija kao rješenje za Međunarodni aerodrom Tuzla?

U svakom slučaju, ulazak bilo koje domaće kompanije u aviosaobraćaj bi bio značajan korak naprijed i mogao bi donijeti brojne benefite za putnike i region.

  • Ekonomija

  • 18. Sep. 2023  18. Sep. 2023

  • 3

U posljednje vrijeme su se pojavile špekulacije u javnosti o mogućem ulasku domaće kompanije Bingo u pružanje usluga aviosaobraćaja na Međunarodnom aerodromu Tuzla, kao potencijalno rješenje za povlačenje kompanije Wizz Air.

Važno je napomenuti da su ove informacije trenutno samo špekulacije i da nema službenih potvrda o tome, piše Etto.

U svakom slučaju, ulazak bilo koje domaće kompanije u aviosaobraćaj bi bio značajan korak naprijed i mogao bi donijeti brojne benefite za putnike i region.

Međunarodni aerodrom Tuzla već je postao popularna destinacija za niskobudžetne aviokompanije, poput Wizz Aira, koji su uspostavili redovne letove ka raznim destinacijama.

Ipak, treba imati na umu da su odluke o ulasku aviokompanija na aerodrome kompleksne i zavise od različitih faktora, uključujući ekonomske, političke i tržišne uslove, kao i sporazum između kompanija i aerodroma.

Pratimo situaciju i čekamo zvanične informacije kako bi saznali više o mogućem ulasku domaće kompanije Bingo na Međunarodni aerodrom Tuzla i njihovoj ulozi u razvoju aviosaobraćaja u regionu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...