NEŠIĆ SE PRAVI LUD: "Na bilbordu nema vojne opreme, ovo je drvosječa..."

"Mogu vam reći da nije prijatan i na njemu piše 'Granica postoji', na kojem je čovjek i malo mu se vidi vojna oprema, nije u civilu", rekla je Trivić.

  • Politika

  • 18. Sep. 2023  18. Sep. 2023

  • 4

U Banjoj Luci su jutros osvanuli različiti plakati sa nazivom "Granica postoji", zbog čega su uslijedile brojne reakcije.

Predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić je kazala da je na jednom od bilborda čovjek u uniformi, što je uznemirujuće.

"Mogu vam reći da nije prijatan i na njemu piše 'Granica postoji', na kojem je čovjek i malo mu se vidi vojna oprema, nije u civilu", rekla je Trivić.

Brzo je reagovao ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić, koji kaže da samo Jelena Trivić na bilbordu vidi vojnu opremu. Tvrdi da niko nije u uniformi i da je tema šume RS, a na fotografiji drvosječa.

"Šta Jelena zna šta je vojnik, ona čuje samo strane mentore!? Tužno je da neko ko želi biti predsjednik RS tako satanizuje RS", naveo je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...