HOROR U RANIM JUTARNJIM SATIMA: Rusi pokrenuli masivni napad na ukrajinski grad u blizini granice s Poljskom, dronovi padaju, odjekuju detonacije...

Iz ruševina su spašeni žena i muškarac koji je u teškom stanju.

  • Evropa

  • 19. Sep. 2023  

  • 0

U ranim jutarnjim satima, grad Lavov na zapadu Ukrajine potresle su eksplozjie, a lokalni dužnosnici rekli su da su sistemi protuzračne odbrane uključeni u odbijanje ruskog zračnog napada.

I gradonačelnik Lavova Andrij Sadovji i guverner regije Maxim Kozitski pozvali su ljude da ostanu u skloništima jer se očekuju novi napadi.

Zapadna polovica Ukrajine bila je pod uzbunom za zračni napad, počevši od oko oko dva iza ponoći po našem vremenu.

Prema regionalnoj upravi Lavova, kao rezultat ruskog napada izbio je velik požar u industrijskom skladištu, a iz ruševina su spašeni žena i muškarac koji je u teškom stanju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...