VUKANOVIĆ BRUTALNO NAPAO PROFESORICU CENIĆ: „Arogantna i nadmena bivša ministarka finansija se zapitala da li uopšte ima opozicije u RS-u…“

-U danu kad nam je Cenićka držala slovo dobio sam 5 različitih koverti od 5 sudova i uplatio 8.400 maraka Prointeru, zbog tekstova o namještanju tendera i „duševnih bolova“ koje sam nanio vodećoj IT firmi kojoj je Igor Dodik konsultant, poručio je Vukanović.

  • Mini market

  • 19. Sep. 2023  

  • 2

Zastunpnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović žestoko se okomio na profesoricu Svetlanu Cenić. Zasmetale su mu kritike na račun opozicije.

-Gotovo da nema dana da se ne nađe neki mediokritet i pametnjaković da nam svima održi lekciju i slovo kako se treba boriti protiv režima Milorada Dodika, šta uraditi, gdje opozicija i protivnici griješe, ali niko od njih ne želi da zasuče rukave i pokaže kako treba srušiti Tirjanina pa da i mi malo odmorimo i gledamo znalce kako se to radi. Najlakše je držati lekcije, ali niko ne želi da zasuče rukave, upadne u vatru, stavi glavu na panj, rizikuje i izloži porodicu napadima, jer je tuđim rukama lako hvatati zmije, poručio je na svom blogu Vukanović, te nastavio:

-Jedna od mudreša koja stalno nešto pridikuje, omalovažava, ponižava i ismijava sve, prije svega opoziciju u Republici Srpskoj, je arogantna i nadmena bivša ministarka finansija Svetlana Cenić. Tokom nedavnog gostovanja na N1 televiziji ona se zapitala da li uopšte ima opozicije u Srpskoj, šta je to, te u svom sada već prepoznatljivom stilu izvrijeđala i ismijala sve nas koji se u neravnopravnim i teškim okolnostima borimo protiv Dodika.

U najmanju drsko je saplitati nas na svakom koraku, i slušati stalne packe i moralne pridike, a posebno kad dolaze od nekog ko je nedavno od Fahrudina Radončića i SBB-a dobio dobru sinekuru, funkciju predsjednika Nadzornog odbora BH Telekoma, uz glasove HDZ-a i SDA koji su je podržali, i neko ko kao ministar finansija nije uspio preći cenzus sa strankom DEPOS 2006. godine, jer bi trebala imati bar malo poštovanja za borbu iz koje se ona povukla i predala nakon niza poraza i debakla.

Cenićka je tipičan primjer konformiste, koji čeka kakvu dobru funkciju i sinekuru, neće bez interesa da kaže ni pomoz’Bog, i kvaziintelektuca, poput mnogih univerzitetskih profesora i „intelektualne elite“ koja je izdala narod i konformistički stoji da strane, ili uzima kakvu apanažu, umjesto da pomogne narodu da se izvuče iz agonije i pakla.

U danu kad nam je Cenićka držala slovo dobio sam 5 različitih koverti od 5 sudova i uplatio 8.400 maraka Prointeru, zbog tekstova o namještanju tendera i „duševnih bolova“ koje sam nanio vodećoj IT firmi kojoj je Igor Dodik konsultant.

Vrlo rado bi sa saborcima napravio mali predah i prepustio mudrešama i pametnjakovićima, mediokritetima i sveznalicama, poput Fahrove Svetlane SBB Cenić, da rasture režim i pokažu nama neznalicama kako se to radi, umjesto da nam drže slovo, poručio je Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...