UPALJEN ŽUTI METEOALARM: U dijelovima BiH padao grad, ulice pod vodom (FOTO)

U Sarajevu je nevrijeme najavljeno od 12 do 18 sati.

  • Vijesti

  • 19. Sep. 2023  19. Sep. 2023

  • 0

Kako su i najavili bh. meteorolozi, u dijelovima Bosne i Hercegovine padao je grad uz pljusak i grmljavinu. Nažalost neke krajeve zahvatilo je i nevrijeme.

U Bosanskoj Krupi danas je padao grad popraćen pljuskom.

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je da je upaljen žuti meteoalarm zbog oluje. Žuto upozorenje upaljeno je u regijama Bihać, Sarajevo, Tuzla, Banja Luka, Foča, Prijedor. U Sarajevu je nevrijeme najavljeno od 12 do 18 sati. 

"Budite u toku sa aktuelnom vremenskom prognozom. Očekujte manje smetnje u aktivnostima na otvorenom.

Budite svjesni da se mogu pojaviti oluje sa grmljavinom. Budite posebno pažljivi u izloženim područjima, kao što su planine, šume i otvoreni tereni. Smetnje u vanjskim aktivnostima su moguće", saopćeno je iz FHMZ.

19.09. - 13:50 | kao i po očekivanjima današnji dan donosi nestabilnu atmosferu uz lokalnu pojavu pljuskova sa...

Objavljuje BHMETEO.baUtorak, 19. rujna 2023.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...