POTENCIJALNI UBICA ZA VOLANOM: Pogledajte kako je vozač s 4,42 promila alkohola u krvi sletio s ceste (VIDEO)

Vozač je zadobio lakše ozljede te je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja

  • Šareni svijet

  • 19. Sep. 2023  

  • 0

U ponedjeljak se oko 16.30 sati na cesti između Rasinje i Kuzminca dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba povrijeđena.

Kako je saopćila Koprivničko-križevačka policija, osobnim automobilom koprivničke registarske oznake upravljao je 44-godišnji vozač.

Zbog nepropisnog kretanja vozilom je sletio van ceste u odvodni kanal. Vozač je zadobio lakše povrede te je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega će bit pokrenut prekršajni postupak.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...