PREKRŠILA MODNA PRAVILA: Pogledajte kako je Katie Holmes spojila nespojivo (FOTO)

Stroga i ustaljena modna pravila ponekad je potrebno prekršiti kako biste stvorili senzacionalnu odjevnu kombinaciju za kojom će se svi okretati.

  • Žena

  • 21. Sep. 2023  

  • 1

Savršen dokaz za to je Katie Holmes koja se nedavno ogriješila o važno stilsko pravilo. No to je učinila toliko dobro da već vidimo da će postati jedan od omiljenih spojeva za posebne prilike i večernje izlaske.

Glumica je ulovljena na ulicama New Yorka u zlatno-srebrnoj kombinaciji koja se nekad smatrala jednim od većih modnih prekršaja.

Modna pravila nalažu da se različiti metali nikada ne bi trebali spajati i to jednako vrijedi i za odjevne komade i za modne dodatke.

Međutim Katie je prošetala u kombinaciji metalik zlatne suknje i srebrnih cipela koja na njoj izvrsno izgleda. "Skandaloznu" kombinaciju upotpunila je običnom bijelom majicom kratkih rukava čija je jednostavnost dala odličan kontrast suknji paper bag struka i visokog proreza te zanimljivom bijelom torbicom.

Uz to nosila je i nanizane ogrlice koje su također bile u zlatno-srebrnoj kombinaciji, a uz malu naušnicu na lijevom uhu uklopila je i onu na nosu dajući tako urbani pečat kombinaciji.

imageFoto: Profimedia

Kao vrhunska poznavateljica trendova, Katie zna da su srebrna obuća i torbice još uvijek jedne od najtraženijih opcija za kreiranje upečatljivih kombinacija te da su se iz večernje mode preselili i u onu dnevnu, navodi Gloria.hr.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...