IDEALAN ZA PRIJELAZNO RAZDOBLJE: Angelina Jolie nosi jedan od najpopularnijih modela balonera (FOTO)

Prve balonere osmislio je Thomas Burberry.

  • Žena

  • 22. Sep. 2023  22. Sep. 2023

  • 0

Angelina Jolie doputovala je u New York u društvu kćeri Vivienne. Slavnu glumicu i njezinu 15-godišnju kći znatiželjni paparazzi snimili su u njujorškoj zračnoj luci John F. Kennedy International.

Vivienne je letjela u klasičnoj sportskoj odjevnoj kombinaciji sastavljenoj od širokih pamučnih hlača, majice i tena, po mnogima savršenoj i najudobnijoj za putovanje avionom. S druge strane, Angelina je odabrala malo manje ležernu kombinaciju. Nosila je klasične sive hlače i majicu u istoj boji, a umjesto udobne obuće odabrala je štikle.

Angelina Jolie na aerodromu u društvu kćeri VivienneAngelina Jolie na aerodromu u društvu kćeri Vivienne (Foto: Profimedia)

Izdanje je zaokružila najpopularnijim modelom balonera na svijetu. Naravno, to je bež baloner koji iz godine u godinu vlada prijelaznim razdoblje, a pogotovo jesensko-zimskom sezonom.

Prve balonere osmislio je Thomas Burberry. On je 1879. godine napravio materijal pod nazivom gabarden otporan na vodu i vjetar, a iz njega prepoznatljiv model laganog kaputa kojeg su među prvima nosili britanski vojnici i časnici tokom Prvog svjetskog rata, navodi Zadovoljna.hr.

Thomas Burberry zaslužan je i za popularnost bež balonera jer je upravo on dizajnirao prve modele u toj boji. Danas se zasluženo smatraju klasikom i postali su simbol vječne elegancije.

Angelina Jolie na aerodromu u društvu kćeri VivienneAngelina Jolie na aerodromu u društvu kćeri Vivienne (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...