IDEJA NJEGOVE SUPRUGE: Osam muzičara pjevat će na spektaklu "Za Massima - Mali krug velikih ljudi"

Na koncertu će nastupiti Massimov bend.

  • Estrada

  • 23. Sep. 2023  

  • 0

U Zagrebaćkoj Laubi, 14. novembra 2023. Massimovi prijatelji i kolege, na ideju njegove supruge Eni Kondić održat će koncert Za Massima - Mali krug velikih ljudi.

Nina Badrić, Neno Belan, Matija Cvek, Sergej Ćetković, Ivan Dečak, Dino Jelusić, Meritas i Vanna  otpjevat će hitove koje je Massimo pjevao na svom najvećem, ali nažalost i posljednjem koncertu u zagrebačkoj Areni prošle godine. Čitav koncept, izvođače i ekipu koja stoji iza projekta odabrala je Massimova supruga Eni Kondić koja ovim koncertom želi dati posvetu Massimu, njegovom radu, umjetnosti i prije svega zahvaliti njegovoj publici koja ga je toliko voljela i poštovala.

Na koncertu će nastupiti Massimov bend u sastavu - Ivan Pešut, Marko Matošević, Gojko Tomljanović, Boris Popov, Alen Svetopetrić, te Bruno Urlić. Uz njih svoj će doprinos dati i Massimovi prijatelji i dragi kolege Ivo Popeskić, Bruno Kovačić, Igor Geržina i Predrag Peggy Martinjak.

Za svakog od osam vokalista Eni je pomno odabrala pjesme koje će izvesti i svima je, kažu, "bila čast preuzeti odgovornost da ponovno udahnu život Massimovim pjesmama", prenosi Index.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...