UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Objavljen snimak zlostavljanja supruge hrvatskog reprezentativca Denisa Buntića

Riječ je o nešto manje od 10 minuta snimke čistog užasa, koju je Klara Buntić u petak snimila mobitelom

  • Društvo

  • 24. Sep. 2023  

  • 1

„Moja jedina šansa da ostanem živa je javnost. Pretukao me pred devetomjesečnim djetetom, snimila sam kako me udara i prijeti da će me ubiti. Policija mu je pronašla arsenal ilegalnog oružja. I ipak je pušten za manje od 48 sati, nije mu izrečen ni pritvor, samo mjera zabrane prilaska. Završit ću kao ona žena iz Gradačca, osjećam to. Najviše od svega se bojim za život svojeg djeteta. Policija i sud nisu učinili ništa da nas zaštite, upravo suprotno. Bojim se da će mu tek sad skroz narasti krila jer mu se nije dogodilo ništa i da neće stati. Javnost je naša jedina zaštita“. 

Govori to Klara Buntić dok novinarima predaje audiosnimku nasilja koje je preživjela u petak, kad ju je uz krevetić njihovog 9-mjesečnog djeteta divljački napao suprug, bivši hrvatski rukometni reprezentativac Denis Buntić.

Riječ je o nešto manje od 10 minuta snimke čistog užasa, koju je Klara Buntić u petak snimila mobitelom. Čuje se muškarac koji udara ženu, rukama i predmetima, žena koja preklinje da prestane i govori „nisam to zaslužila“, muškarac koji je udarcima tjera da izađe iz kuće u kojoj joj se nalazi 9-mjesečno dijete i viče „Ubit ću te“.

Jutarnji list odlučio je objaviti ovu snimku. Uznemirujuća je, teška za slušanje, dio nas je neće odslušati do kraja.

To joj je i svrha. Da nas uznemiri – sve nas: susjede, prijatelje, poznanike, rođake, novinare, aktiviste, a osobito policajce, tužitelje i suce. Da nas natjera da uvijek i bez iznimke postupimo ispravno, da poduzmemo sve što je u našoj moći prije nego žena sa snimke – i desetine žena oko nas koje proživljavaju isto – bude mrtva.

- Teško je to slušati? Ja to živim. Moje dijete to živi. To je teško. Ne znamo hoćemo li doživjeti sutra. Nisam napravila snimku da bih je objavila u medijima. Htjela sam imati dokaz, znala sam da nikad neću imati svjedoke. Da će biti moja riječ protiv njegove. Vjerovala sam da će netko od nadležnih reagirati kad čuje snimku. Da ću zbog snimke izbjeći ovo što se sada događa i da ću naći mir za sebe i dijete. Ali pušten je nakon manje od 48 sati! Ja nemam izbora, zato želim da se objavi na portalu. Javno. To je naša posljednja šansa – kaže Klara Buntić.

Snimak možete poslušati OVDJE

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...