SENZACIONALNA NAJAVA IZ ŠPANJOLSKE: Ovo je novi trener Reala iz Madrida...

Talijan uskoro napušta klupu Kraljeva.

  • Sport

  • 26. Sep. 2023  

  • 0

Carlo Ancelotti na kraju sezone napustit će Real i postat će brazilski selektor, a madridski klub mu je već pronašao nasljednika.

Radio Marca javlja da će novi trener biti Xabi Alonso, Španjolac koji sada uspješno vodi Bayer iz Leverkusena. Alonso je jedan od najvećih veznjaka u povijesti Reala, za madridski klub je odigrao 246 utakmica i s njim osvojio sve što se može osvojiti. 

Alonso je Real napustio 2014. godine. Tada je otišao u Bayern, a tri godine kasnije je završio igračku karijeru i odmah nakon toga postao trener u mlađim kategorijama Reala.

Marca: Ovo je budući trener Reala

Real za Alonsa mora platiti odštetu Bayeru jer Španjolac ugovor s njemačkim klubom ima do 2026. godine. Nakon pet odigranih utakmica Bayer Leverkusen dijeli prvo mjesto Bundeslige s Bayernom, obje ekipe imaju po 13 osvojenih bodova.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...