BURNO U SUSJEDSTVU: Plenković se obraća javnosti, opozicija traži smjenu Grlić Radmana – „Nema žice na granici prema BiH…“

Na početku sjednice obraća se premijer RH Andrej Plenković.

  • Regija

  • 27. Sep. 2023  

  • 2

Sjednica hrvatske vlade počela je u 9.50 sati, a jedna od tema bit će i zahtjev opozicije za opozivom ministra Gordana Grlića Radmana.

Na početku sjednice obraća se premijer RH Andrej Plenković.

"Hrvatska nema žicu prema BiH, otklanjam sve lažne teze koje bivši ministri puštaju u eter. Bit će suradnja i zaštita hrvatske granice od nezakonitih migracija, istinski moramo jačati vanjske granice", kazao je Plenković.

"Sutra će sabor donijeti nove porezne zakone, time će naši građani imati veće plaće", rekao je Plenković na vladi.

Prijenos uživo možete pretiti u nastavku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...