BAREM NEŠTO: Ahmedhodžić, Džeko i Šehić podržali bivšeg selektora Mehu Kodru

Kodro je, između ostalog, naveo je da je iznenađen i razočaran odlukom o raskidu ugovora i načinom na koji je to urađeno.

  • Sport

  • 28. Sep. 2023  

  • 1

Meho Kodro je poslije smjene sa selektorske pozicije uputio pismo članovima Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, a koje je danas dostavljeno i brojnim redakcijama.

Kodro je, između ostalog, naveo je da je iznenađen i razočaran odlukom o raskidu ugovora i načinom na koji je to urađeno.

- Vašom odlukom koja nije viđena u svijetu fudbala pokušali ste me poniziti, a u suštini pokazali ste svoju vlastitu nemoć. Ja ću ovo preboljeti i nastaviti, a šta ćemo sa Vama? I šta ćemo sa našim fudbalom? Šta ćemo sa novim selektorom? Hoćete li i njega smijeniti nakon jednog poraza ili ćete prema njemu koristiti druge kriterije, samo Vama znane? - pitao je Kodro.

- Ako se pitate zašto Izvještaj nije mogao biti usvojen, i tu je odgovor jednostavan: samo zato što sam imao svoje vlastite kriterije prilikom odabira igrača za dvije utakmice na kojim sam vodio reprezentaciju. I to je jedina moja krivica. Druge nema - konstatovao je Kodro.

Portal Reprezentacija.ba je Kodrino pismo objavio na svojoj Instagram stranici, a zanimljivo bivšeg selektora su "lajkom" podržali i pojedini reprezentativci Bosne i Hercegovine - Edin Džeko, Anel Ahmedhodžić i Ibrahim Šehić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...