ORUŽANA PLJAČKA U MOSTARU: Maskirani napadač uz prijetnju pištoljem upao u...

Na mjestu događaja izvršen je uviđaj te su poduzete sve mjere na pronalasku počinitelja, stoji u policijskom izvještaju.

  • Hronika

  • 29. Sep. 2023  

  • 0

Nepoznata maskirana osoba, uz prijetnju oružjem, opljačkala je u četvrtak trgovinu u Ulici hrvatske mladeži u Mostaru.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona u petak su izvijestili da je Policijskoj stanici Mostar Centar u četvrtak u 20 sati prijavljeno je da je u prodavaonici u Ul. hrvatske mladeži od strane nepoznate maskirane muške osobe izvršeno razbojstvo uz prijetnju pištoljem.

Navedeno je i da je otuđena neutvrđena količina novca.

Na mjestu događaja izvršen je uviđaj te su poduzete sve mjere na pronalasku počinitelja, stoji u policijskom izvještaju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...