SVE JOJ PRISTAJE: Jelena Rozga u kombinaciji koja pokazuje kako traper od glave do pete može biti odlična ideja (FOTO)

Komadi od trapera, posebno traperice, nezaobilazan su dio gotovo svake ženske garderobe.

  • Žena

  • 29. Sep. 2023  

  • 0

Tonči Huljić pokrenuo je vlastitu liniju mediteranskih rakija i likera pod nazivom ''Madre Badessa'', a u četvrtak navečer proizvode je predstavio u Zagrebu.

Podršku su mu došli dati brojni prijatelji i kolege, među kojima i pjevačica Jelena Rozga. Ona je na promociju stigla u kombinaciji koja odaje počast omiljenom traperu.

Komadi od trapera, posebno traperice, nezaobilazan su dio gotovo svake ženske garderobe, a kada setraper spoji s traperom rezultat su upečatljive modne kombinacije nosive u raznim prilikama.

Pjevačica je za ovu priliku spojila košulju od trapera s metalnim dugmićima sa svijetlim trapericama širokih nogavica koje su već godinama toliki hit da su zbog njih mnoge dame zaboravile na postojanje skinny modela.

Pjevačica je traper izdanje upotpunila bijelim salonkamaPjevačica je traper izdanje upotpunila bijelim salonkama (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Izdanje je upotpunila nepogrešivim štiklama. Jeans je, naime, uparila s bijelim salonkama modne kuće prada, s vrtoglavo visokom tankom potepticom koje na prednjem dijelu imaju prepoznatljivi Pradin trokut.

Salonke su ležernu modnu kombinaciju podigle na jednu višu razinu i učinile je savršenm izborom za večernju priliku, navodi Zadovoljna.hr.

Jelena Rozga i Tonči HuljićJelena Rozga i Tonči Huljić (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...