ČULA VIKU U HODNIKU: Dječaku ubici Kosti Kecmanoviću majka došla u posjetu, on odbio da je vidi

Ljekari, koji rade na ispitivanju monstruoznog dječaka, ostali su zatečeni zbog Kostine reakcije

  • Hronika

  • 29. Sep. 2023  

  • 0

Dječak ubica Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja ubio devetoro učenika i portira Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, skoro pet mjeseci je zatvoren na Klinici za neurologiju i psihijatriju Kliničkog centra Srbije.

Tamo je smješten jer je, kada je počinio zločin, imao 13 godina i bio je krivično neodgovoran, odnosno nije mogao biti prebačen u pritvorsku jedinicu.

Kako saznaje Republika.rs, njemu je u posjetu došla majka Miljana Kecmanović, ali on nije želio da je vidi.

"Kada su mu doktori rekli da mu je majka došla u posjetu, on je počeo bijesno da urla i govori da ne želi da je vidi. Toliko je bio ljut da nije htio da primi ni paket koji mu je donijela. Kecmanović je čula viku dok je čekala u hodniku, a onda su joj zaposleni rekli da sin odbija posjetu, pa se ona bez riječi okrenula i otišla kući. Ljekari, koji rade na ispitivanju monstruoznog dječaka, ostali su zatečeni zbog Kostine reakcije", ispričao je izvor blizak bolnici za Republiku.

Kosta Kecmanović je 3. maja došao u svoju školu "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i nasumičnom pucnjavom pucao u sve na koje je naišao. Tada je očevim pištoljem usmrtio devet učenika i pripadnika obezbjeđenja, pri čemu je ranio još petoro djece i nastavnicu historije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...