TEŽAK UDES KOD DOBOJA, IMA POVRIJEĐENIH: Zbog saobraćajne nezgode obustavljen je saobraćaj...

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske rečeno je da je saobraćaj obustavljen te se skreće pažnja na pojačan oprez a vozači se mole za strpljenje.

  • Hronika

  • 30. Sep. 2023  

  • 0

Zbog saobraćajne nezgode obustavljen je saobraćaj na magistralnom putu Doboj-Šešlije kod mjesta Pločnik.

Kako je rečeno Srni iz Policijske uprave Doboj jedna osoba je zatražila medicinsku pomoć nakon udesa a ljekar se za sada nije izjasnio o stepenu povreda.

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske rečeno je da je saobraćaj obustavljen te se skreće pažnja na pojačan oprez a vozači se mole za strpljenje.

Na pojedinim dionicama u kotlinama i uz riječne tokove vidljivost je u jutarnjim satima smanjena zbog magle, a na tim dionicama i kolovoz je vlažan.

Završeni su radovi na asfaltiranju na kružnom toku na magistralnom putu M-17 na ulazu u Hadžiće i upostavljeno je saobraćanje. I dalje se izvode radovi na uređenju, ali neće uticati bitnije na odvijanje saobraćaja.

Danas i sutra od 09.00 do 12.00 sati zbog kretanja učesnika manifestacije „Ski roller cup 2023“na dijelu saobraćajnice koja vodi prema naselju Dejčići mogu se očekivati obustave saobraćaja za vrijeme prolaska učesnika manifestacije.

Iako je pristigla jesen, radovi su i dalje aktuelni na brojnim dionicama. Sporije zbog radova tokom dana saobraća se na magistralnim putevima: Modriča-Gradačac, Semizovac-Olovo-Kladanj, Bugojno-Kupres, Vitez-Nević Polje i Doboj-Rudanka-Johovac.

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...